Stylish apartment with a male character

Stylish apartment with a male character

Stylish apartment with a male character
Dom arquitectura in 2015, has completed work on the redesign project of flats “Flat AB” in sarrià-Sant Gervasi, Barcelona, Spain. As a starting point were taken several important decisions. On the one hand, this re-thinking outdated space organization, uniting the entrance and the living room, and an office and kitchen. This helped to create a large space, easily passing each other, and simultaneously, to reduce the number of doors and partitions. On the other hand, this update electrical, plumbing, cooling and heating, as well as, a full recovery of the kitchen and bathroom. In most of the apartments lighting is indirect. The lamps are available at various points, creating a special atmosphere with a warm and pleasant light. For the floor and lining some of the walls was chosen as the color of the wood. This color and placement of material have created a cozy and identified secluded area in the living room and bedroom, and the space of the last room extended by terraces of the same color. In the lobby, and in front of the living room uses a variety of iron items as shelves and partitions. Modern furniture and lighting combined with the classics. And finally, the terrace is equipped with a high panel that ensures the safety of private life, and decorated with feather-grass in iron pots, specially commissioned for this project.
Stylish apartment with a male character

Bright interior house in Washington

Bright interior house in Washington

Bright interior house in Washington
The project Salt and Pepper House located in Washington, USA, designed by KUBE Architecture specially for cooking lovers. The concept of “salt and pepper” was created as inspiration for design. All the colors scattered like the composition added spices. The kitchen, as the name implies the project is a Central part of the residence. Account was taken of the preference of customers to black-and-white colours: for example, white walls with black framing members. And since the owners are also collectors, in the interior there were elements of the art, steel is used as structural and decorative element in the house and the garden. Also solved the problem of tranquility and relaxation with the possibility to turn the room into an entertainment venue for numerous events. The need to open one wall became apparent, and the rear wall of the second floor was removed to create a double height wall of Windows and sliding doors with access to the garden.
Bright interior house in Washington

The lake house Paul in Austria

The lake house Paul in Austria

The lake house Paul in Austria
In the commune Steinbrunn in Austria, was submitted to the project from Maximilian Eisenkock — lake house with an area of 171 square meters. A small lake is located 30 minutes from Vienna between the two mountain regions. For a summer vacation is the perfect place. The house has an unusual shape of a horseshoe. In the center is a patio, surrounded on three sides by the building. In front of the open patio overlooking the water and evening sunsets. The selected wood is the primary building material from the very beginning of the design process. This is the only way to get a complex geometry without cold spots and required finesse. First, factory wooden materials placed on the Foundation. The facade is made in the Japanese style with black straps. On the North side are large Windows providing plenty of natural light. South glazing is in the area of natural shading. In some places, the glazing reaches the top of the building. The zoning of the dwelling is quite reasonable. In a thin design of the present sliding elements. The company decided to invest more in design and form than in technical specifications. So instead of the insulated facade has a complex structure. This project shows the combination of high architectural quality, and a small area of the structure, as well as maintaining a reasonable budget with a high quality end result.
The lake house Paul in Austria